Vi kan alla bli sugna på en liten unik detalj för vår outfit ibland.
Taniza är en online-klädbutik som hjälper till med alla dina trendiga outfitsbehov, både för barn och vuxna. Vi tillmötesgår våra kunders behov på ett unikt sätt, vi är ett självklart val för dina handgjorda ryggsäckar, jackor och skjortor inom både dam- och herrmode. Vi definierar oss som en stolt och världsunik leverantör av kläder i limited edition för både barn och vuxna.

 

Varför är vi unika

Våra core values är Originalitet, Personlighet, Autenticitet, miljövänlighet. Med stolthet ser vi till att alla våra produktlinjer behåller sin originalitet, vi skapar dina favoritplagg, unika produkter som anpassas efter dina önskemål på ett miljövänligt sätt.
För oss på Taniza har den vardagliga utvecklingen av våra tjänster en stor betydelse. Vi är leverantörerna nummer ett för kläder och accessoarer som flätar samman en europeisk och afrikansk känsla. Vi skapar en mix mellan europeiska trender inom design med afrikanska färger och motiv. Vi försöker samla tygmotiv från flera afrikanska länder och följer samtidigt alla modetrender på europeisk nivå. Våra ryggsäckar och kläder är präglade med en unik representation av afrikanska och europeiska länder. När du handlar hos Taniza, handlar du enastående historier för dig och för din familj.

Vi strävar efter att leverera ett stort utbud av produkter inom klädbranschen i form av handgjorda ryggsäckar jackor och skjortor. Vi ser alltid till att våra ryggsäckar för barn och vuxna har en passande stil för alla lägen. Våra produkter passar vuxna personer, unga tjejer och killar – med andra ord är Taniza en bra lösning för hela familjen. Vi är en stolt one-stop butik för skjortor, jackor och ryggsäckar på internationell nivå.

Vår design skapas genom en kommunikation mellan Sverige och Uganda där våra produkter tillverkas och får ett liv tack vare en grupp av engagerade kvinnor. Gruppen består av ensamstående mammor som under tidigare år tyvärr inte har haft tillgång till en värdig anställning. Arbetsgruppen bidrar till att våra produktlinjer bevarar sin originalitet framför allt med tanke på att kvinnorna har stor förståelse och kunskap kring afrikanska färger och tygmotiv.

På Taniza tillverkar vi kläder i limited edition, precis som vissa mobiltelefon- eller biltillverkare. Just detta gör oss unika och skiljer oss från våra konkurrenter. Våra kläder och ryggsäckar tillverkas i limited edition och har en personlig design som vi skräddarsyr efter dina behov.

Handla på Taniza

På Tanizas hemsida har du tillgång till hela vårt utbud av produkter. Du väljer artiklar som passar dig och din familj och bekräftar beställningen med få snabba steg. Vi använder oss av den modernaste teknologin inom internetköp och säkra betalningsmetoder för att garantera en positiv upplevelse för våra kunder. Bekräfta din beställning, vi levererar alltid

Instagram has returned invalid data.